Nyt fra Dansk Tennis Forbund

11. august 2017 23:26 , af Ole Rønn

Davis Cup i Ceres Arena d. 15.-17. september

Køb billetter
Vi håber på at se en masse tilskuere til vores nært forestående Davis Cup-kamp mod Sydafrika i Ceres Arena i Aarhus, der bliver en tennisfest uden lige. Kom og støt de danske drenge til en sejr og dermed en oprykning til Europa/Afrika, gruppe I.
Har I ikke allerede sikret jer billetter til kampen, så gør det via knappen herunder. Den giver jer en rabat forbeholdt medlemmer under Dansk Tennis Forbund.

Gratis Davis Cup-plakater til juniorer

Som klub under Dansk Tennis Forbund har I nu mulighed for at få gratis Davis Cup-plakater til jeres junior-spillere i klubben. Dette får I ved at gøre følgende:
  • Arranger en fælles klubtur for jeres juniorer til Davis Cup-kampene.
  • Lav et samlet køb på billetterne på Ticketmaster via klublinket.
  • Kontakt os.
Skriv en mail til os og vedhæft dokumentation for jeres køb af billetter, så sørger vi for, der ligger plakater klar til jer i indgangen. Tilbuddet er gældende uanset om man køber billetter til en enkelt dag eller partoutkort.

Davis Cup-konkurrencer

I hele weekenden vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer. Hver dag afholder vi en ny konkurrence, hvor vi trækker én heldig vinder. Man har mulighed for at vinde følgende:
  • Fredag: HEAD autografbold signeret af Davis Cup-spillerne
  • Lørdag: HEAD t-shirt signeret af Davis Cup-spillerne
  • Søndag: Powerbank fra Dansk Tennis Forbund
Alle der deltager i ovenstående konkurrencer vil få ét lod pr. konkurrence i puljen i den helt store konkurrence. Hvad man vinder der - ja, det løfter vi sløret for i Ceres Arena d. 15.-17. september.

KAN VI HJÆLPE?

Turneringskonsulent
Mia Mønster
mim@tennis.dk
+45 4326 2667

Sponsor- og eventkoordinator
Signe Hein Larsen
sh@tennis.dk
+45 4326 2662

Følg os på vores sociale medier for at modtage alle nyheder om Dansk Tennis Forbund
Dansk Tennis Forbund | Idrættens Hus | 2605 Brøndby | 43262660 | dtf@tennis.dk
Du modtager denne mail, fordi du er kontaktperson for din klub eller union under Dansk Tennis Forbund, eller har tilmeldt dig via vores hjemmeside.
Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Dansk Tennis Forbund, kan du afmelde her