Tennismesse

Lørdag den 17. juni 2017 fra kl. 10.00 til kl. 16.00 i Svendborg Tennisklub.

Topbrag i tennis på Søndag kl 11.30 i Svendborg Tennisklub.

Vores Herre i Fynsserie ligger nr 1 og skal spille topopgør mod Stjerne, Odense. Kampen kan være afgørende for hvem som rykker i 2 div., så kom ud og hep og støtte vores herre til en brag af en tennis kamp på søndag kl 12.

Vores 2 div. Damer spiller ligeledes topopgør mod AGF fra Århus. Damer vandt 1 kamp 3-1 over TCO (odense). Vi har store forventninger om en topplacering i 2 div, men AGF har ligeledes ambitioner om oprykning til 1 div. Så det bliver en spændende kamp og vi forventer hård modstand fra AGF men også en lige kamp. Kampen starter kl 11.30 også på søndag i Svendborg.

Så kom ud og støt og hep på vores bedste tennisspiller og oplev noget super godt tennis. Vi garantere spænding til sidste kamp.

Desværre var der kun chef coach tilbage efter træningen 😊

Mvh Svendborg Tennisklub

Niels Schroll

Svendborg Tennisklub medlemmer med succes i padlesportens elite.

HVAD ER PADELSPORT?

Medlem af Svendborg Tennisklub

Hvis du ønsker at oprette et medlemskab, skal du udfylde nedenstående formular med dine personoplysninger.

Den bliver sendt til administrator, som kontakter dig vedrørende kontingentet for resten af sæsonen.

Formular til personoplysninger