Bliv medlem nu

Betingelser for Svendborg Tennisklub

Indmeldelse i Svendborg Tennisklub inde i sæsonen foretages ved at kontakte formand, Charlotte Troensegaard, på telefon 4011 6102 eller på mailadressen:  charlotte@norkar.dk

Der er brug for, at du oplyser dit navn, adresse, mailadresse, fødselsdag og mobilnummer. Du aftaler med Charlotte, hvor meget du skal betale i kontingent for resten af sæsonen.

Charlotte vil nu sørge for, at du bliver oprettet som medlem.  Når du er oprettet, vil du modtage en bekræftelse på dit medlemskab og et brugernavn og en kode, du skal bruge for at logge dig ind på medlemmernes side, hvor du også kan booke baner. Du vil også modtage en elektronisk faktura, som skal betales senest 10 dage efter indmeldelsen.

Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt.

Betalingen foretages ved at medlemmet laver en alm. bankoverførsel til den i fakturaen oplyste bankkonto. Vi beder venligst om at medlemmet oplyser/skriver det fakturanummer som er oplyst i den elektroniske faktura.

Medlemskab løber normalt en sæson ad gangen (Maj - Oktober). Medlemskabet gentages automatisk med mindre dette opsiges.

Kontingentet er forudbetalt og refunderes som udgangspunkt ikke.

Svendborg Tennisklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling.

Ønsker medlemmet ikke at forlænge medlemskabet for næste sæson, skal medlemskabet opsiges senest ved modtagelsen af den næste faktura.

Medlemmer i Svendborg Tennisklub accepterer, at modtage mail og sms sendt fra klubbens system eller fra klubbens bestyrelse og udvalg.

Svendborg Tennisklub videregiver ikke medlemmernes kontaktoplysninger (herunder mail og mobilnr.) til 3. part.

Som medlem accepterer jeg/vi at navn, mailadresse og mobilnummer kan bruges af instruktører til at videregive oplysninger om f.eks. aflysninger og andet.

Jeg/vi giver også tilladelse til at billeder taget under træning, ture eller kampe må lægges på denne side. Jeg kan altid bede om, at billeder af mig fjernes igen.

Kontingentsatser for sommer 2017

Svendborg tennisklub vil gerne aktivere alle aldersgrupper og hele familien, derfor har vi disse meget fordelagtige kontingentsatser :

Kontingenttype Beskrivelse Pris

Senior 26 år og ældre kr.800
Unge  Fra 19 til 25 år kr.575
Introduktionspris for nye unge Hvis de ikke har været medlem de sidste 3 år kr.300
Junior Op til 18 år kr.450
Introduktionspris for nye juniorer Hvis de ikke har været medlem de sidste 3 år kr.225
Familie For hele husstanden kr.1733
Ældre tennis Begrænset spilletid mandage og torsdage 10-12 kr.425